Glass Art Studio doo je osnovan 2008. u Novom Sadu (Srbija). Početak postojanja se vezuje za izradu vitraža i dekorativnih stakala za Vaš dom ili poslovni prostor, a danas je delatnost proširena na izradu unikatnih ogledala, uramljivanje slika, pečenje i krivljenje stakla, koje nudi kupcima na domaćem i inostranom tržištu.

Glass Art Studio doo se više od decenije bavi izradom vitraža. Do sada ih je izradila na stotine, a svaki od njih se izrađuje posebno, po specifičnom i konkretnom zahtevu klijenta. S obzirom na to da se svaki put izrađuju novi, jedinstveni i drugačiji proizvodi, oni se tretiraju sa posebnom pažnjom.

Već deceniju uspešno izlazimo u susret klijentima i trudimo se da njihove želje i ideje uz našu pomoć postanu mala remek dela.

U mogućnosti smo da realizujemo skoro svaku Vašu ideju i zamisao, od izrade idejnog rešenja do gotovog proizvoda. Glass Art Studio doo je u mogućnosti da odgovori na najrazličitije zahteve za dizajnom, oblikom i dimenzijama željenog proizvoda.

Dobru reputaciju i pouzdanost u poslovanju, Glass Art Studio doo je izgradio kroz poverenje poslovnih saradnika, preciznost u izradi i veliki broj zadovoljnih klijenata.

art